Hard as Rock


Sub numele de "Hard as a Rock" Asociaţia Culturală Româno-Irlandeză aduce pe aceeaşi scenă mai multe esenţe de rock. Capul de afiş este IRIS - şi nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare, este trupa care a hranit cu muzică generaţii întregi, a crescut alaturi de fani, a rămas credincioasă genului, dar în acelaşi timp a reuşit să se menţină actuală.
Şi este, într-adevăr IRIS trupa cea mai rezistentă şi neclintită din rock !!!
Alături de IRIS vor concerta IRON MAIDNEM, Tribute Band de succes din Ungaria cu repertoriu exclusiv Iron Maiden, RAZA şi EVO - trupe proaspete în rockul românesc.

"Formaţia RAZA înfiinţată în 2005 se vrea a fi o trupă în care toţi membri au drepturi şi îndatoriri absolut egale, o trupă creată dupa un model vechi, poate desuet, bazat pe prietenie şi afinităţi reciproce. Nu există un producător care să ne fi adunat de ici de colo. Povestea a început la o bere şi continuă cu bere, suntem entuziaşti şi încrezători şiîincercăm să nu facem compromisuri. Suntem profesionişti cu experienţă în domeniu, fiecare dintre noi a avut de-a face cu scena, fiecare vine cu un capital de experienţă pe care încercam să-l cuantificăm într-un produs care să fie pe placul consumatorilor de gen. Venim din zone diferite ale muzicii, dar avem un punct comun, dorinţa de a ne regăsi într-un proiect care să ne reprezinte."

"Trupa EVO s-a pus pe picioare în Februarie 2004. Având în spate experienţa mai multor trupe, Cosmin "Bobocu" Lupu şi Bog
dan "Bozo" Iliescu au format EVO. Numele l-au ales pentru că ştiau că vor avea o muzică EVOlutivă, care se va dezvolta odată cu ei. S-au alăturat trupei pe parcurs mai multi membri, combinaţia câştigătoare fiind cu Teo la voce şi Sebi la bass. Au urmat concerte multe, un alternative competition, câteva festivaluri mari. Dupa Stufstock 2005, Sebi şi-a pierdut bassul şi s-a mutat la pian. Cel mai nou membru, bassistul Silviu, şi-a găsit deja un loc în trupă şi se continuă cu pregătirea albumului."

"Trupa maghiară IRON MAIDNEM este o trupă "tribute" de succes în Europa, care cântă de peste 10 ani exclusiv melodii ale legendarei formaţii britanice IRON MAIDEN. Numele formaţiei în limba maghiară înseamnă 'aproape Iron'. Au mai cântat în România în 2002 şi 2005 la festivalul 'Rockmaraton".
Bieltele se găsesc la Magazinul Muzica, Magazinul Victoria, VIC Music, Clubul Piranha din Regie şi la preţul de 30 RON în perioada 21 mai - 13 iunie şi de 40 RON în ziua concertului.

No comments:

Total Pageviews

promovare site
Powered By Blogger